Ads 468x60px

Tuesday, October 27, 2015

DISKAUN GILER GILER


HAI SEMUA ^_^

KAMI SEDANG MEMBUAT PROMOSI GILER GILER
HARGA JATUH GEDEBAK GEDEBUK
YG PASTINYA MEMBUATKAN ANDA TERSENYUM PUAS HATI
& YG BEST GST KAMI TANGGUNG
 

Thursday, October 1, 2015

Thursday, April 2, 2015

JADI PRIHATIN & JADI BERTANGGUNG JAWAB






Semalam balik sekolah, Adlina bercerita tentang seorang kawannya yg hilang sejak balik dr aktiviti sekolah... terkejut, seram & hampir menggigil seluruh badan....

Monday, February 16, 2015

TESTIMONI LAROME SLIMMING SERUM

AKIBAT PENGGUNAAN LAROME SLIMMING SERUM...

BIAR GAMBA BERBICARA...


LAROME SLIMMING SERUM


ANDA MENGALAMI MASALAH PERUT BUNCIT?
ANDA MENGALAMI MASALAH LEMAK YG TERBONJOL?
BERAT BADAN YG TAK SESUAI?
KURUS TAPI ADA BAHAGIAN-BAHAGIAN YG TAK SUKA KITA LIHAT?
PEHA YANG BESAR?
SELULIT?
DOUBLE CHIN?

Monday, January 27, 2014

GURU vs MURID


 Hanya pandangan saya, maaf jika ada yang terasa

Oh! laporan berita sabtu lepas mengejutkan... terpapar di kaca tv berita tentang murid skolah disuruh makan rumput olh gurunya akibat tak siapkan keje skolah...memang tak munasabah...dan blh dikatakan suatu tindakan yang melampau...glamer jadinya sekolah tu..siap amik gamba & nama skolah lagi...

Thursday, January 23, 2014

NASI KUKUS AYAM PANGGANG COWBOY, PORT DICKSON

Lepas kami beredar dari Glory Beach Resort kami terus singgah di kedai Nasi Kukus Ayam Panggang Cowboy...sebenarnya tauke kedai ni adalah kawan sekolah saya..dari sekolah rendah hingga skolah menengah kami skolah bersama sama...Happy nya, dah lah lama tak jumpa...
Konsep kedai yang amat menarik, ala ala cowboy gitu...ada stage utk sesiapa shj yg punya bakat terpendam utk diluahkan, siap ada alat-alat muzik, ada replika motosikal, patung-patung cowbow..ada sudut utk bergambar....memang cantik & unik...
Yang paling best tentulah ayamnya..ayam nya di panggang...bila nak makan, dimakan dengan nasi kukus, sup, sosnya marvelous..mmg sedap bangat deh...& juga air tembikar...harga tak tahu sbb time ni dia yang belanja hehe...tapi rata-rata penduduk di pd ni kata, kedai ni yang paling unik skali..yg lain lebih kurang sama je..


 

Popular Posts