Ads 468x60px

Monday, February 16, 2015

TESTIMONI LAROME SLIMMING SERUM

AKIBAT PENGGUNAAN LAROME SLIMMING SERUM...

BIAR GAMBA BERBICARA...



LAROME SLIMMING SERUM


ANDA MENGALAMI MASALAH PERUT BUNCIT?
ANDA MENGALAMI MASALAH LEMAK YG TERBONJOL?
BERAT BADAN YG TAK SESUAI?
KURUS TAPI ADA BAHAGIAN-BAHAGIAN YG TAK SUKA KITA LIHAT?
PEHA YANG BESAR?
SELULIT?
DOUBLE CHIN?

Monday, January 27, 2014

GURU vs MURID


 Hanya pandangan saya, maaf jika ada yang terasa

Oh! laporan berita sabtu lepas mengejutkan... terpapar di kaca tv berita tentang murid skolah disuruh makan rumput olh gurunya akibat tak siapkan keje skolah...memang tak munasabah...dan blh dikatakan suatu tindakan yang melampau...glamer jadinya sekolah tu..siap amik gamba & nama skolah lagi...

Thursday, January 23, 2014

NASI KUKUS AYAM PANGGANG COWBOY, PORT DICKSON

Lepas kami beredar dari Glory Beach Resort kami terus singgah di kedai Nasi Kukus Ayam Panggang Cowboy...sebenarnya tauke kedai ni adalah kawan sekolah saya..dari sekolah rendah hingga skolah menengah kami skolah bersama sama...Happy nya, dah lah lama tak jumpa...
Konsep kedai yang amat menarik, ala ala cowboy gitu...ada stage utk sesiapa shj yg punya bakat terpendam utk diluahkan, siap ada alat-alat muzik, ada replika motosikal, patung-patung cowbow..ada sudut utk bergambar....memang cantik & unik...
Yang paling best tentulah ayamnya..ayam nya di panggang...bila nak makan, dimakan dengan nasi kukus, sup, sosnya marvelous..mmg sedap bangat deh...& juga air tembikar...harga tak tahu sbb time ni dia yang belanja hehe...tapi rata-rata penduduk di pd ni kata, kedai ni yang paling unik skali..yg lain lebih kurang sama je..


GLORY BEACH RESORT PORT DICKSON

Suatu ketika dahulu, tersebut al kisah kami bercuti di Port Dickson... planning masih juga yang last minute..time cuti skolah & weekend pasti hotel suma fully booked... maka bertapalah kami di  Glory Beach Resort Port Dickson


Wednesday, January 22, 2014

PULAU PANGKOR 5

PART 5 : LOTS OF MEMORIES

Dengan ini tamatlah percutian kami ke Pulau Pangkor selama 3 hari 2 malam... sesiapa yang nak bercuti kat sini, saya sarankan memang ok kalo pegi selama 3 hari 2 mlm... pulau ni kecik je, pusing-pusing 2 ke 3 jam dah abes pusing... sesiapa yang nak berhoney moon pun ok sebab pulau ni memang cantik dan ada tempat-tempat yang romantik dan privacy... sebelum pergi bercuti baik kita survey dahulu, pilih & rancang sebaik baiknya... apa yang saya blh katakan jika diberi peluang untuk ke sini lagi saya akan memilih menginap di Puteri Bayu juga..tempat yang sangat sangat best, cantik dan sedikit privacy.. 

Pulau Pangkor sememangnya cantik..pantainya mmg cantik dan bersih jika tidak tercemar...kat sini saya snapkan pelbagai photo utk kenangan... Alhamdulillah saya berbangga dilahirkan di sini...
 I LOVE MALAYSIA


PULAU PANGKOR 4

PART 4 : PUSING-PUSING KELILING PULAU



Hari ke 2 di Pulau Pangkor, lepas bersarapan kami nak pusing-pusing keliling pulau... mengikut kajian dari doktor google, kat sini bnyk teksi... terutama di hadapan Coral Bay Resort Pangkor. Coral bay berdekatan dgn deretan kedai-kedai makan dan kedai-kedai cenderamata... Kalau nak pusing-pusing pulau, kita boleh sewa kereta, motosikal, basikal & sewa teksi (pemandu teksi yg bawa)... Kami bercadang nak sewa teksi pink tu je..senang sbb driver yg bawak kan..nak sewa moto atau kereta mcm berisiko je hehe.. 

 

Popular Posts