Ads 468x60px

Friday, September 2, 2016

DROPSHIP WANTED!!

Assalamualaikum & salam sejahtera semua 

Anda minat berniaga tapi tak de modal
atau
Anda takut rugi
atau
Anda nk cari side income sendiri 
atau 
Saje saje nak tambah duit poket anda 

Thursday, May 12, 2016

PERLAKING


KEHEBATAN PERLAKING

✔ 1 hari untuk rasa kulit semakin lembap
✔ 3 hari untuk lihat jerawat kecut
✔ 7 hari kulit semakin glow dan putih berseri
✔ 14 hari parut semakin pudar dan kulit semakin gebu
✔ 28 hari lahir kulit baby terpancar seluruh badan

Thursday, October 1, 2015

Thursday, April 2, 2015

JADI PRIHATIN & JADI BERTANGGUNG JAWAB






Semalam balik sekolah, Adlina bercerita tentang seorang kawannya yg hilang sejak balik dr aktiviti sekolah... terkejut, seram & hampir menggigil seluruh badan....

Monday, January 27, 2014

GURU vs MURID


 Hanya pandangan saya, maaf jika ada yang terasa

Oh! laporan berita sabtu lepas mengejutkan... terpapar di kaca tv berita tentang murid skolah disuruh makan rumput olh gurunya akibat tak siapkan keje skolah...memang tak munasabah...dan blh dikatakan suatu tindakan yang melampau...glamer jadinya sekolah tu..siap amik gamba & nama skolah lagi...

Thursday, January 23, 2014

NASI KUKUS AYAM PANGGANG COWBOY, PORT DICKSON

Lepas kami beredar dari Glory Beach Resort kami terus singgah di kedai Nasi Kukus Ayam Panggang Cowboy...sebenarnya tauke kedai ni adalah kawan sekolah saya..dari sekolah rendah hingga skolah menengah kami skolah bersama sama...Happy nya, dah lah lama tak jumpa...
Konsep kedai yang amat menarik, ala ala cowboy gitu...ada stage utk sesiapa shj yg punya bakat terpendam utk diluahkan, siap ada alat-alat muzik, ada replika motosikal, patung-patung cowbow..ada sudut utk bergambar....memang cantik & unik...
Yang paling best tentulah ayamnya..ayam nya di panggang...bila nak makan, dimakan dengan nasi kukus, sup, sosnya marvelous..mmg sedap bangat deh...& juga air tembikar...harga tak tahu sbb time ni dia yang belanja hehe...tapi rata-rata penduduk di pd ni kata, kedai ni yang paling unik skali..yg lain lebih kurang sama je..


GLORY BEACH RESORT PORT DICKSON

Suatu ketika dahulu, tersebut al kisah kami bercuti di Port Dickson... planning masih juga yang last minute..time cuti skolah & weekend pasti hotel suma fully booked... maka bertapalah kami di  Glory Beach Resort Port Dickson


 

Popular Posts