Friday, October 18, 2013

EJEN/DROPSHIP LOVEINABERRY DREAM


Hai semua, kami ada tawaran menarik untuk anda semua...Adakah anda seorang :

  • pelajar?
  • suri rumah?
  • pekerja swasta?
  • pekerja kerajaan?
  • bekerja sendiri?
  • dan pelbagai lagi anda seorang ______________ (isi tempat kosong yea hehe..)
Ingin membuat atau menambah pendapatan sampingan?. Jom sertai kami..ini bukan skim cepat kaya atau skim bizness MLM..tetapi tawaran menjadi ejen/dropship bagi produk kecantikan  NOUR AIN BEAUTY CARE & Pelbagai Produk Kami yg Lain...

Pendaftaran adalah PERCUMA...tak perlu bayar ape-ape pun..Anda cuma perlu promosikan produk kami, dan kami sediakan produknya..Anda tak perlu risau tentang duit modal, rugi ke untung ke, mcm mane nk pos..itu biar pihak kami yang uruskan...Anda tak perlu risau tentang produk ini...ianya telah berada di pasaran selama 7 tahun..ianya halal dan selamat digunakan dan telah diluluskan oleh pihak KKM..Ramuannya, dari bahan-bahan semula jadi seperti minyak zaitun, minyak kelapa dara dan minyak argan...

Sila baca details ini terlebih dahulu, kemudian blh hantar maklumat anda ke Loveinaberry Dream

KELEBIHAN DROPSHIP/EJEN NOUR AIN BEAUTY CARE INABERRY

1.         Anda tidak perlu punya modal yg besar dan tak perlu keluarkan modal
2.         Anda tidak perlu menyimpan stok barang/produk. Anda hanya buat pesanan apabila pembeli/pelanggan anda telah membuat bayaran.
3.         Tidak perlu risau dengan masalah barang yang rosak atau rugi disebabkan tidak terjual.
4.         Tidak perlu melakukan aktiviti ‘packing’ dan menghantar produk yang anda jual kepada pelanggan.
5.         Tiada batasan waktu
6.         Dapat keuntungan secara langsung dari setiap produk yg anda jual
7.         Dapat potongan harga, jika anda membelinya utk sendiri ^_^

Mudah sahaja, ikuti langkah-langkah ini :

1)      Anda perlu like page Loveinaberry
2)      Daftarkan diri anda dgn berikan maklumat anda seperti berikut :

i)                    Nama :
ii)                  Alamat :
iii)                No. Hp :
iv)                email :
v)                  Facebook :
3)   Join Group Ini Loveinaberry Dream's Partner . Tunggu sehingga kami approved anda & anda boleh dapatkan segala info & gamba di situ.

TERMA DAN SYARAT

1.      Anda akan menerima pulangan yg lumayan jika anda rajin berusaha. Lebih banyak anda jual, lebih banyak pulangan utk anda. Anda perlu rajin dan jgn tak percaya, dropship juga mampu menjana pendapatan 4 angka dalam sebulan. Seperti saya, saya memulakan perniagaan ini dgn memakai produk ini sendiri dan merasai pengalamannya.Saya juga salah seorg ejen dropship selama 5 bln. Kini, dgn izin Tuhan, saya sudah menjadi salah seorang pengedar di negeri Melaka. Yg penting, anda hanya perlu mencuba dan rajin mempromosikan perniagaan anda.


2.      Setiap kali anda menerima tempahan/order dari pelanggan anda, pastikan anda mendapat maklumat yg betul dan tepat.
i)                    Nama pembeli :
ii)         Alamat:
iii)                No. Telefon :
iv)                Butiran produk dan kuantiti setiap produk :

3.      Anda sebagai dropship/ejen WAJIB memberitahu  kepada pelanggan bahawa setiap barangan yang hendak dihantar pastikan alamat adalah betul, mudah untuk pihak kurier menyerahkan barang dan ada orang yang boleh menerima barangan sekiranya pelanggan tiada di rumah. Kami tidak bertanggungjawab sekiranya barangan yang dihantar mempunyai masalah penerimaan.

4.      Setiap produk yg dihantar akan ditulis butiran anda sebagai pengirim

5.      Anda perlu mendapatkan order dan menjual setiap bulan sekurang-kurangnya satu produk. Jika gagal, nama anda akan digugurkan dari senarai ejen/dropship kami.

BAGAIMANA CARANYA?

1)      Setelah anda bersetuju dgn syarat2 di atas, anda perlu memberi pihak kami butiran diri anda sepeti yg dinyatakan di atas.

2)      Anda boleh “copy” gamba serta dapatkan maklumat tentang info seluruh produk di sini
i)                    Anda boleh “copy” dan “edit” gamba di sini Nour Ain Beauty Care Inaberry
ii)                  Atau blh amik maklumat di web rasmi nour ain http://www.nourain2u.com/

3)      Setelah mendapat order dan bayaran (termasuk bayaran postage jika ada) dari pelanggan, anda perlu memaklumkan kepada saya tentang butiran pelanggan beserta produk yg ditempah.

4)      Anda hanya perlu memasukkan jumlah bayaran ke akaun saya dan biar pihak saya yg uruskan penghantaran.
Itu sahaja, selamat ber nour ain, selamat berniaga & selamat maju jaya.. InshaAllah  ^_^

3 comments:

  1. Saya juga pengguna Nourain . produk memang best . teringin juga untuk menjadi dropship produki ni . tapi sekarang masih dalam Final Exam . semoga dimurahkan rezeki ye ^^

    ReplyDelete
  2. Yup, produk nour ain mmg bagus sgt... natural beauty... menjaga & memelihara kulit secara semula jadi... tak mengelupas & tak menyakitan.. terima kasih sudi singgah blog sy & terima kasih atas sokongan cik faz ☺

    Good luck utk final exam awak..semoga berjaya dgn cemerlang 🎓

    ReplyDelete
  3. Yup, produk nour ain mmg bagus sgt... natural beauty... menjaga & memelihara kulit secara semula jadi... tak mengelupas & tak menyakitan.. terima kasih sudi singgah blog sy & terima kasih atas sokongan cik faz ☺

    Good luck utk final exam awak..semoga berjaya dgn cemerlang 🎓

    ReplyDelete

 

Popular Posts